• Kapcsolat  dr. Csizmadia Beáta szakgyógyszerész, parapszihológus légzés-terapeuta

  Elérhetőség, bejelentkezés:
  06/70/39-77-227
  gyogygombadoktor@gmail.com

 • English


 • Gyógygomba terápia, Előadás video


 • Galéria

 • A vonzás törvénye

Család modell helyreállítása

2013 - január - 25
Ez is egy jó módszer a lelki oldódásokra. Hellinger-féle  család és más rendszerek felállítása : 

Ha felállítja családját, akkor a valósággal találkozik, tehát azzal, ami az Ön életében alapvetöen fontos.
Ez a felállítás Önnél kezdődik, szüleinél, nagyszüleinél, testvérei, társai és gyerekei, és ez lépésről lépésre a világban és az életben való helyéhez vezet..
A felállításhoz, és egy mélyreható változáshoz az életben nincs másra szüksége, mint elfogadni azt a valóságot, amit ez a felállítás mutat, kezdve a családjánál. Ezt a valóságot el kell ismerni, és el kell fogadni. Ez a valóság Önt utána a későbbiekben elvezeti ahhoz, amely ebben a rendszerben Önt terhelte. Ez a valóság egy erőt képez, mely a változás folyamatában Önt átsegíti. A családterápiás szemináriumban támogatjuk Önt ebben a folyamatban, azáltal, hogy a többi résztvevő segítségével az Ön családját, vagy annak egy részét, vagy más, az Ön számára fontos rendszereket felállítunk. A szeminárium vezető hagyja magát a valóság által vezetni, mert a valóság az, ami hat, és ami bennünket valójában megváltoztat és mozgat.
A Bert Hellinger féle családterápia és rendszer-felállítás alkalmas különböző oldásokra és segítségünkre lehet mindenféle személyes probléma megoldásánál, valamint több fajta kérdésben, a vállalkozó körökben, cégek rendszerén belül szociális és pedagógus rendszerekben és részben a politikában is. Egy új, Dr. Sarkadi által kifejlesztett technika a sors-felállítás.

Szólj hozzá!