• Kapcsolat  dr. Csizmadia Beáta szakgyógyszerész, parapszihológus légzés-terapeuta

  Elérhetőség, bejelentkezés:
  06/70/39-77-227
  gyogygombadoktor@gmail.com

 • English


 • Gyógygomba terápia, Előadás video


 • Galéria

 • A vonzás törvénye

TRANSZ-TÁNC-MEDITÁCIÓ

           

A transzlégzés egy dinamikus légzés technika, mellyel a feszültségek elengedésével, a tudatos gondolkodást kicsit félretéve, a légzés ütem megváltoztatásával jutunk egy meditatív állapotba, és az azt létrehozó intenzív folyamattal egységet teremtve ez transzállapot beálltához vezet.

elsősorban a feszültségek kioldása a cél, és ezáltal egy boldogságérzés elérése. Egyéni terápiában könnyen szokott mélyebb is lenni..

Méltán nevezhető modern kori társadalmunk ősi rituáléjának.
Az indiai jógakultúra szerves része..

/A világ számos részén a regressziós hipnózishoz hasonlóan terápiás célokkal alkalmazzák az ezzel találkozó egyéneknek előre megszervezett keretek között állandó kontrollhatás alatt, amelyet pszichoterapeuták, orvosok biztosítanak./

Transzlégzés = Holotrop
A holotrop szó a görög holos teljesség, és a trepein cél felé haladni szavakból ered, tehát jelentése: holotrop ==> a teljesség felé haladás
Célja: a transzcendens élmények megtapasztalása, önmagunk megismerése, felszabadítása.

 A módszer előre megtanulása nem feltételezi a transzállapot elérését, amely rendkívüli, már-már magasztosnak ítélt energiaszintekbe enged betekintést tudatunk kinyíllásával.

A folyamat két órát vesz igénybe, az elindulástól a katarzisban kiteljesedve a visszatéréssel együtt, amelynek kerete a hétköznapi tudatállapotunktól megkülönböztető alfa állapot a tőle sokkal mélyebb, tér-idő képzetét felborító állapot,amelynek során tudatában vagyunk az átélt élményeknek.

A transzlégzés az ember biológiai adottságának egyik legmagasabb szintű kiaknázása a légzés intenzitásának tekintetében.

A légzés módja hasonlatos a testi orgazmus elérésekor jelentkező ki-be effektust minduntalan szorgalmazó, önmagába belefeledkező légzéssel.


Mindez már a transzállapotban történik, ahol már nem a légzés van,hanem az öröm….

Semmi más nem történik, csupán bekövetkezik a találkozás a letisztult önmagunkkal.

Megszűnik a tér-idő, kicsit belépünk az örökkévalóságba.

Egyéni oldások, vagy csoport nőknek, feszültségoldás céljából, külön szervezett időpontban
de férfi csoport is indulhat már 3 főtől

Helyszín: Seregélyes,  Jelenleg egyéniben, vagy párosan.

Bejelentkezés szükséges telefonon, 12000 Ft/ párnak 18000.