• Kapcsolat  dr. Csizmadia Beáta szakgyógyszerész, parapszihológus légzés-terapeuta

  Elérhetőség, bejelentkezés:
  06/70/39-77-227
  gyogygombadoktor@gmail.com

 • English


 • Gyógygomba terápia, Előadás video


 • Galéria

 • A vonzás törvénye

 Ebben a tavalyi előadásomban elég sok információ érdekes lehet:

És ha tetszett, hogyha érdeklődik, rendelni szeretne, hívjon nyugodtan

Bármilyen kérdéssel keressen bátran,

szaktanácsadás  telefonon vagy emailben:

dr. Csizmadia Bea

szakgyógyszerész, terapeuta
gyogygombadoktor@gmail.com
 tel:06/70/3977227

                ****

                  Fontosabb információk a gyógygombákról:

Messze, Keleten már évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára, más néven pecsétviasz gombára.
Ez olyan szer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.
Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, az immunrendszer erejét, az életerőt, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, vitalitásunkat, és hosszú életet élhessünk. De ezen kívül fiatal szüretelésben  védi a belső nyálkahártyákat, a gyomrot, és beleket is.

SIKERES TERMESZTÉS

A vadon növő ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan, a hatása szinte mindig elvész a gomba öregedése miatt.  Akár mérgező is lehet. Mivel a begyűjtése rendszertelen módon történik, bármiféle minőség-ellenőrzés teljesen lehetetlen.

1970-ben a Kiotói Egyetem Élelmiszertudományi Kutató Intézetének egyik technikusa, Mr. Yukio Naoi sikeresen alkalmazta a „spóraszétválasztó termesztési módszert” a ganoderma termesztésére. A módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt.

A GANODERMA VARÁZSLATOS HATÁSAI:

ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy „a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít”, de soha, senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.

Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások – az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével – végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát.

A GANODERMA FONTOSABB ALKOTÓELEMEI:

 • Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek sérülését, erősíti az idegrendszert..
 • Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.
 • Poliszacharidok: Ezek erősíthetik a szervezet immunrendszerét,  védik a nyálkahártyákat, gyomrot és beleket, bizonyos érési fázisban megölik a vírusokat, kiseprik a salakanyagot és a kórokozókat..
 • Japán gyógyszeripari vállalatok  gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.
 • Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb, kombinálva sok nyomelemmel.  Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől.

ganoderma képes a felborult egyensúly helyretételére, szervezet reakcióit kiegyensúlyozza. 

Ezért terjed világszerte, emberek a világ minden részéről hasonló jótékony eredményeket tapasztalhatnak.