• Kapcsolat  dr. Csizmadia Beáta szakgyógyszerész, parapszihológus légzés-terapeuta

  Elérhetőség, bejelentkezés:
  06/70/39-77-227
  gyogygombadoktor@gmail.com

 • English


 • Gyógygomba terápia, Előadás video


 • Galéria

 • A vonzás törvénye

 Ebben a tavalyi előadásomban elég sok információ érdekes lehet:

És ha tetszett, hogyha érdeklődik, rendelni szeretne,  nézze meg  a következő weboldalam,  innen vásárolhat is  kiszállítással:

gyógygombák weboldal megnyitása

Bármilyen kérdéssel keressen bátran, szívesen adok tanácsot, mit rendeljen ha nem tudja először eldönteni:

dr. Csizmadia Bea
szakgyógyszerész, terapeuta
gyogygombadoktor@gmail.com
 tel:06/70/3977227
 


Már évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára.

Ez olyan szer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.
Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

 

SIKERES TERMESZTÉS

A vadon növő ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan, a hatása szinte mindig elvész a gomba öregedése miatt, hiszen olyan keménnyé válhat, mint a bőr. Akár mérgező is lehet. Mivel a begyűjtése rendszertelen módon történik, bármiféle minőség-ellenőrzés teljesen lehetetlen.

1970-ben a Kiotói Egyetem Élelmiszertudományi Kutató Intézetének egyik technikusa, Mr. Yukio Naoi sikeresen alkalmazta a „spóraszétválasztó termesztési módszert” a ganoderma termesztésére. A módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt.

 

A GANODERMA VARÁZSLATOS HATÁSAI:

ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy „a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít”, de soha, senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.

Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások – az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével – végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát.

A GANODERMA FONTOS ALKOTÓELEMEI:

 • Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását.
 • Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.
 • Poliszacharidok: Ezek erősíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok  gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek* nyilvánította.
 • Keserű íz. A japán orvos- és gyógyszerészszakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínűsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb.  Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni.

 

ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt.  Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak.