Biorezonancia

Út a Harmóniához- Testi - Lelki Egészség

dr. Csizmadia Beáta természetgyógyász weboldala

GYÓGYGOMBÁK

Ebben a tavalyi előadásomban elég sok információ érdekes lehet:

És ha tetszett, hogyha érdeklődik, rendelni szeretne, hívjon nyugodtan

Bármilyen kérdéssel keressen bátran,

szaktanácsadás  telefonon vagy emailben:

dr. Csizmadia Bea

szakgyógyszerész, terapeuta

gyogygombadoktor@gmail.com

 tel: 06/70/3977227

Fontosabb információk a gyógygombákról:

Messze, Keleten már évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára, más néven pecsétviasz gombára.
Ez olyan szer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.
Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, az immunrendszer erejét, az életerőt, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, vitalitásunkat, és hosszú életet élhessünk. De ezen kívül fiatal szüretelésben  védi a belső nyálkahártyákat, a gyomrot, és beleket is.

SIKERES TERMESZTÉS

A vadon növő ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan, a hatása szinte mindig elvész a gomba öregedése miatt.  Akár mérgező is lehet. Mivel a begyűjtése rendszertelen módon történik, bármiféle minőség-ellenőrzés teljesen lehetetlen.

1970-ben a Kiotói Egyetem Élelmiszertudományi Kutató Intézetének egyik technikusa, Mr. Yukio Naoi sikeresen alkalmazta a „spóraszétválasztó termesztési módszert” a ganoderma termesztésére. A módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt.

A Ganoderma Lucidum fiatal korában szüretelve egész más hatóanyagokkal rendelkezik, mint három hónapos érett korában. Pár hetes korában a Ganoderma Micélium gomba  tele életerővel, sejtvédő anyagokkal, ezért ezt a változatot tudjuk használni pl. nyálkahártyák védelmére, bél betegségben, immunerősítésre, gyerekeknél és legyengült betegeknél, valamint sejtvédő hatása miatt daganatos betegségekben első, legfontosabb segítség. 
Ha kérdése van, ha szeretne velem egészségesebb lenni, kérem keressen.. 
A Reishi, “öreg”, érett Ganoderma már keserű anyagokkal, triterpénekkel,  gyulladáscsökkentő , méregtelenítő anyagokkal van tele, amit méregtelenítésre tudunk használni, allergiákat szüntethetjük meg, és nagyobb adagban a kórokozókat, pl vírusokat tudjuk eltávolítani általa biztonságosan . Érzékeny bélrendszer esetén nem ez a megfelelő választás, hanem az előbbi, fiatal változat.
Ha kérdése van feltétlenül keressen, nagyon szívesen segítek, és küldöm a megfelelőt.

A Hernyógomba, Cordyceps, a szervezeten belül a vérkeringés, oxigénáramlás javítója, így elsősorban a tüdő, vese problémák javítója, és még egy fő hatása van, a gyulladásokat megtalálja a testben,  és elkezdi rendbe tenni. Nagyon sokféle használata miatt, kérem keressen meg vele, hogy megbeszéljük, ennek azért van ellenjavallata bizonyos gyógyszerekkel szedve. Szívesen segítek, hívjon bizalommal telefonon az esti órákban.

Az Oroszlánsörény vagy Süngomba, kinézete miatt kapta ezt a nevet,  egy másik nagyon hasznos segítőnk, hiszen az idegpályák védője, az elvékonyodott idegszálakat képes regenerálni, segítségével a remegések, szédülések csökkenhetnek, és a memória javulhat, gyermekek is kaphatják,  iskolás korban nagyon hasznos, de még egy kiváló hatása , hogy regenerálja a szerveket, szöveteket, ez nagyon fontos a hasnyálmirigy regenerálásánál, így a cukorbetegeknek egy nagy segítség, hogy elkezdődjön a vércukorszint ingadozásának csökkentése. Sok ilyet segítettem már kísérni a gyógyszerek mellett is, ezért keressen bátran ha ilyesmi betegségekben érintett.

Természetesen sokrétűek a hatások, csak a legfontosabbat érintettem itt, a gyógygombákból diplomamunkát írtam, és előadásaimat a You Tubon találhatják.
Keressenek meg tanácsadásra, és tudok küldeni kis füzetet, leírást.

A GANODERMA VARÁZSLATOS HATÁSAI:

A GANODERMA FONTOSABB ALKOTÓELEMEI:

  • Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek sérülését, erősíti az idegrendszert..
  • Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a panaxgyökérben (ázsiai ginszengben) található.
  • Poliszacharidok: Ezek erősíthetik a szervezet immunrendszerét,  védik a nyálkahártyákat, gyomrot és beleket, bizonyos érési fázisban megölik a vírusokat, kiseprik a salakanyagot és a kórokozókat..
  • Japán gyógyszeripari vállalatok  gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.
  • Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma mindegyiknél hatékonyabb, kombinálva sok nyomelemmel.  Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növényétől.

A ganoderma képes a felborult egyensúly helyretételére, szervezet reakcióit kiegyensúlyozza. 

Ezért terjed világszerte, emberek a világ minden részéről hasonló jótékony eredményeket tapasztalhatnak.

Kapcsolat

dr. Csizmadia Beáta
szakgyógyszerész,
parapszihológus légzés-terapeuta

Elérhetőség, bejelentkezés:

Írások / Blog

Gyógygomba terápia

Előadás videó

Videó lejátszása

A vonzás törvénye

Videó lejátszása