Biorezonancia

Út a Harmóniához- Testi - Lelki Egészség

dr. Csizmadia Beáta természetgyógyász weboldala

Biorezonancia

A  biorezonancia felmérés  egy fájdalommentes eljárás, olyan mintha egy EKG vizsgálaton vennénk részt. Ráadásul érzékelni tudjuk az energia jótékony hatását, így a teljes ellazulás is lehetséges a kezelés közben. Kíméletessége miatt ez a gyermekek számára is egy megfelelő alternatíva. 

Ahhoz, hogy a módszer lényegét megértsük, ismernünk kell a szervezetünk működését. 

A szervezetünk sok milliárd sejtből áll össze, ezek pedig rezegnek.
Elektromágneses jelekkel történik az anyagcsere folyamatok irányítása, a szervezet így közvetíti az információkat. Probléma esetén előfordulhat,hogy ezek a jelek valamilyen külső tényező miatt torzulnak, ilyenkor az anyagcsere folyamatokban zavar keletkezik.

Fennáll egy lappangási idő, ami akár több hónap is lehet, és csak utána lesz számunkra érzékelhető a betegség.A detektor ezt felfedezi, és a fizikailag megjelenő tünetek előtt harmonizálja a rezgéseket, kezeli a problémát.  A kezelés a káros rezgéseket kioltja, majd kivezeti a testből, a meggyengült egészséges rezgéseket pedig felerősíti..

Sok milliárd sejtből áll a szervezetünk, minden sejt egy elektromágneses egység, amely elektromos impulzusokat bocsát ki.  Az analizáló gép a legjobban az agyból kiáramló jeleket, információkat detektálja, és kijelzi egy számítógép segítségével.

Egy speciális készülékkel történik az állapotunk feltérképezése, majd a beavatkozás is. A készülék mikro impulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, a válaszokat pedig mutatja és értékeli.

A módszer:

A  biorezonancia  mérés során a testből mért különböző rezgéseket, számítógépes speciális készülékbe vezetik, ahol a program különválasztja és értékeli azokat. Ez a speciális módszer ismeretet ad arról, mik a problémák testünkben, amelyeket egyensúlyozni kell.

Ha a különböző külső tényezők hatására megváltoztak ezek a rezgések, ilyenkor gyengébb működések, esetleg betegségek alakulhatnak ki. A sejtekben jelennek meg először a molekuláris változások, melyeket viszont a gép már korán érzékelni képes,  annak ellenére, hogy akár hosszabb időszak is eltelhet addig, hogy egy elváltozás fizikai  panaszokkal meghatározható tüneteket okozzon.

Hogy időben észrevegyük az elváltozásokat, mielőtt komolyabb probléma alakul ki:- ez a biorezonancia legnagyobb előnye.  

Ennek tudatában fontos lehet számunkra, hogy pontosan, még időben fel tudjuk mérni a gátló rezgéseket, amelyek a problémákhoz vezetnek. A biorezonancia ugyanis már a tünetek legkorábbi szakaszában is felfedezheti a probléma gyökerét, így az egészségünk megőrzésére nagy segítség.

Az egész módszer arra irányul, hogy mérsékelje a szervezetünkben megjelenő diszharmóniát, érzékenységet, ami kialakulhatott akár egy túlzott feszültség , átélt trauma, esetleg sérülés miatt is. De a stressz jelen van a mindennapi életünkben, megjelenik a munkákkal kapcsolatban, az embertársainkkal lévő viszonyban. Olyan szituációkban is benne van, amelyeknél ezt konkrétan nem is érzékeljük.  A helytelen életvitel, a rossz táplálkozás, dohányzás, a környezetünk szennyezettsége is ilyen helyzetnek mondható. Ez magyarázza a sok táplálék-érzékenységet is.

A stressz által létrejött tényezők szerveink rezgéseibe avatkoznak bele, de nem csak ezek kimutatására, hanem a kiegyensúlyozására is használható a biorezonancia kezelés!

Miután testünk egész működéséről tájékozódtunk, ezután olyan információkat közvetít a szervezetünkbe a berendezés, amelyek hasonlítanak az eltávolítandókhoz, de azzal ellentétes irányúak…
 Így érhetjük el a kívánt változást, a rezgések kioltják egymást,  vagy legalábbis mérsékeljük a jeleket. Ezáltal tud segíteni többféle érzékenységben, vagy a dohányzásról is leszokni.

Tulajdonképpen egy megfordított  folyamat bontakozik ki, amelynek az eredménye a vágyott, normál egészségügyi állapot elérése lesz.

A biorezonancia eljárás a használata lehetőséget ad az egyénnek arra, hogy kontroll alatt tartsa a testi és pszichés funkcióit.

A kezelés után energikusabbak és elégedettebbek leszünk, a fájdalmaink is csökkenhetnek. A teljesítőképességünk az élet minden területén nő.

Kapcsolat

dr. Csizmadia Beáta
szakgyógyszerész,
parapszihológus légzés-terapeuta

Elérhetőség, bejelentkezés:

Írások / Blog

Gyógygomba terápia

Előadás videó

Videó lejátszása

A vonzás törvénye

Videó lejátszása