Biorezonancia

Út a Harmóniához- Testi - Lelki Egészség

dr. Csizmadia Beáta természetgyógyász weboldala

MÉREGTELENÍTÉS

A MÉREGTELENÍTÉS LÉPÉSEI, LEHETŐSÉGEI:

  • BÉLTISZTÍTÁS
  • GYÓGYTEÁK
  • GYÓGYGOMBÁK
  • HOMEOPÁTIA

A táplálkozás javítása magában is egy óriási, nehezen lebonyolítható változás a betegeknek.  Egy jól beállított, átgondolt, individuális táplálkozási tervvel mégis jelentős szerepet játszhatunk a javulásában, esetleges gyógyulásában.

A terápia  sokoldalú és individuális kell, hogy legyen. Az egyszerűség kedvéért ide sorolnám a böjtöket, és a diétákat is.  Beszélhetünk  keményebb  vagy enyhébb diétáról,  a lényege, hogy a táplálék, fehérje redukálásával egyszerűen kifejezve „kiéheztetjük” a rákos sejteket.

Azt lehet mondani, hogy az egyéni adottságok figyelembevételével : vércsoport, táplálkozási allergiák alapján választott, vagy egy bio alapokon nyugvó lactovegetariánus, esetenként vegetáriánus táplálék  talán a leghelyesebb. Teremtsünk  arra is lehetőséget , hogy kedvenc ételeihez visszatérhessen  néha  lelkiismeret furdalás nélkül.  Tehát kínáljunk fel a betegnek egy a gyógyulását elősegítő táplálékot, de ne vonjuk felelősségre, ha „vétkezik”. Ez mindenre vonatkozik az egész kezelés folyamán. Nincs annál embertelenebb dolog mikor egy  terapeuta azt mondja egy  kliensének , hogy ha a tanácsomat megfogadta volna, akkor most nem lenne itt, sajnos már túl késő, nem tudok segíteni”..A lelke mélyén mindenki tudja ezt, nem kell még az orrát is beledörgölni, hisz úgyis elég baja van már szegénynek.

Nem csak a bél- hanem a bőrproblémákkal is közvetlenül kapcsolatba hozható az erjedés és candida. Ezért a candida-diéta mondhatni elengedhetetlen részét képezi a báziskezelésnek. Előlegezhetjük minden vizsgálat nélkül, hogy a daganatos betegeknél, de legtöbb krónikus betegség esetén savas erjedés van bélrendszerben, és az egész testben is. Tehát egy Anti-candida diétát javasolt átmenetileg alkalmaznunk, mely szénhidrátszegény, cukor, élesztö, ecetmentes táplálékból áll többek között. Az Anti candida kúrát kíséri, követi a bélflóra rendezés, mely szintén egy fontos mozaikkö.

A testi méregtelenítésnek számtalan fajtája van, kezdve a léböjt kúráknál folytatva a különbözö tisztító teákkal, fito és homeopátiás szerekkel. Talán az egyik leghatásosabbak a  a Phönix spagyrikus termékek. Ezek a Phönix Phönohepan, a Solidago, az Antitox és a Lymphophön. Hazánkban is kaphatóak, vény nélkül a gyógyszertárakban.

(A spagyrika az ősi alkímia filozófiáján alapuló szerek előállítási módja.  Ebből a filozófiából kiindulva kísérletezték ki a spagyrikus szereket. Technikájuk a spaeo = válaszd szét, és az ageiro = egyesítsd újra elméleten alapul.spagyrikus szerek, speciálisan a Phönix termékek, alapmatrixuk folytán, energetikusabbak potensebbek.

Az emberek egy részének olyan a szervezete, hogy sok méreganyagot különösebb fáradtság nélkül kiválaszt, amennyiben a méreganyag mennyisége egy bizonyos szintet nem ér el. Mások ellenben gyűjtik a méreganyagokat, felhalmozzák szöveteikben. Hogy az egyik szervezet miért inkább gyűjtögető, a másik pedig kiválasztó, a méregtelenítő és kiválasztó szervek vitális állapota határozza meg, aminek pszichoszomatikai, genetikai és egyéb más okai is lehetnek, mint pl. korábbi károsodások. Amennyiben a kiválasztó szervek vitális állapota korlátozott, akkor a mérgek kiválasztása is korlátozott. Ezért célszerű a szervezetnek (az információ szintjén) tudomására hozni, hogy ez, vagy az a méreganyag jelen van, és ki kell választani. A szervezet szívesen megszabadulna tőle, de hiányzik a szükséges vitális képesség. Ez a tulajdonképpeni betegség.

A mennyiben a szervezetet a terápiás toxin információval túlzott mértékben ellátjuk, akkor csak egy lehetősége van, hogy arra reagáljon és a megfelelő méregtelenítő és kiválasztó szervek szükséges vitális állapotát megemelje. A szervezet a vitális erőt, amelyre ehhez szüksége van, más szervi területekről vonja el. Ilyen esetben viszont az a probléma, hogy előbb, vagy utóbb ezeken a területeken is zavar keletkezik.

A terápia célja a méregtelenítő és kiválasztó szervek vitális állapotának javítása. Erre a célra kiválóan alkalmasak a spagyrikus készítmények, ahogy azokat a PHÖNIX méregtelenítési terápiában alkalmazzák.)

Nagy a jelentősége annak, hogy a beteg az egész terápia alatt elegendő folyadékot, gyógyvizet igyon, ez pedig minimum 2,5- 3 liter naponta. Megeshet, hogy kevés folyadék fogyasztása során a salakanyagok és a méreganyagok miután feloldódtak, csak egy részük ürül csak ki a kiválasztó szerveken keresztül, a bennmaradó és feloldódott salak és méreganyag rosszabbodást is okozhatnak. Tehát az elsődleges rosszabbodás oka a kevés folyadék bevitele lehet. A kivezető terápia során így az elegendő folyadék bevitelére nagyon fontos odafigyelni.

Gyakorlati tanács: vegyünk reggelente 2 liter szénsavmentes ásványvizet és csepegtessük bele az egész napi gyógyszermennyiséget, majd a nap folyamán fogyasszuk el.

Az egyik legjobb méregtelenítő a Ganoderma gyógygomba idősebb szüretelésű változata : Reishi Gano, vagyis érett ganoderma.

Ez tisztítja a kórokozókat is belőlünk, és a májból a toxinokat.

Adagolása lassan, óvatosan, keressenek e-mailben, ha érdeklődnek iránta. Szívesen segítek.

Kapcsolat

dr. Csizmadia Beáta
szakgyógyszerész,
parapszihológus légzés-terapeuta

Elérhetőség, bejelentkezés:

Írások / Blog

Gyógygomba terápia

Előadás videó

Videó lejátszása

A vonzás törvénye

Videó lejátszása