Biorezonancia

Út a Harmóniához- Testi - Lelki Egészség

dr. Csizmadia Beáta természetgyógyász weboldala

Az igazi ok…

Egyéb oldások = a lélek gyógyulása = az igazi ok felszabadítása.. 

A modern medicina elemei mellett  mindent meg kell próbálnunk a gyógyulás érdekében, ehhez a pszichés oldások is nagyon fontosak.

A daganatos beteg szervezete sokszor túlterhelt, így az erős méregtelenítéssel óvatosnak kell lenni, mert a legyengült test a felszabaduló méreganyagokat nehezen viseli,  nagy mennyiségű  méreganyag jelenik meg a vérben, nyirokrendszerben, melynek lebontása, kiválasztása, blokkoló, vagy terhelő lehet. Ezért segítsük a nyirokrendszert eleinte  gyógyteával (pl. ragadós galaj tea.)

A biológiai rákkezelés egyik elengedhetetlen része a lelki elakadások feloldása, a kialakító okok megkeresése, ugyanis ez sokszor maga a probléma megoldása. (Ez vonatkozik minden krónikus betegségre is) Erre nagy segítség még a hara-masszázs és a transzlégzés lazító , meditatív oldó technikája  is.

És fontos lehet egy realista, de legalább kicsit pozitív gondolkodásmód elsajátítása a betegség lefolyása alatt.

Nagyon jó ha megvizsgáljuk valamiről : Segít-e a gyógyulásomban,  Segít-e elérni célomat? Segít-e problémáim megoldásában ? Segít-e abban, hogy úgy érezzem magam, mint szeretném? Mi blokkolhatta le az áramlásaimat? ….   A kiértékelésnél néha nézetet kell változtatni. Erre pedig az egyik legsegítőbb módszer egy játéknak tűnik , Points of You kártya, ami képes szembesíteni minket az elzárt érzelmeinkkel.

Megjegyzendő  itt az is, hogy könnyű nekünk  azt mondani egy rákos betegnek, hogy gondolkozzon pozitívan, és nem jó, ha negatív gondolatai vannak, mert az gátolja őt a gyógyulásban. Egy rákos betegnek igenis joga van negatív gondolatokra, hisz megijeszthették már elégszer, hogy a betegsége komoly és esetleg veszélyezteti életét. A művészet abban rejlik, hogyan segítsük ki minél előbb a hullámvölgyből, a reménytelenségből.  Esetleg felhívni a figyelmét hogy milyen sokan kigyógyultak már és tünet mentesek.

A lehetséges lelki okok, megoldatlan lelki konfliktusok feltárásakor, – mely tulajdonképpen a lelki méregtelenítés kategóriájába tartozik-, mérlegelni kell a betegség stádiumát, a beteg lelki és fizikai állapotát. Ha mindez megfelelő, akkor igen jó eredményeket lehet elérni..

Kapcsolat

dr. Csizmadia Beáta
szakgyógyszerész,
parapszihológus légzés-terapeuta

Elérhetőség, bejelentkezés:

Írások / Blog

Gyógygomba terápia

Előadás videó

Videó lejátszása

A vonzás törvénye

Videó lejátszása