Biorezonancia

Út a Harmóniához- Testi - Lelki Egészség

dr. Csizmadia Beáta természetgyógyász weboldala

Család modell helyreállítása

Az is egy jó módszer a lelki oldódásokra. Hellinger-féle  család és más rendszerek felállítása:
Ha felállítja családját, akkor a valósággal találkozik, tehát azzal, ami az Ön életében alapvetöen fontos.

Ez a felállítás Önnél kezdődik, szüleinél, nagyszüleinél, testvérei, társai és gyerekei, és ez lépésről lépésre a világban és az életben való helyéhez vezet..
A felállításhoz, és egy mélyreható változáshoz az életben nincs másra szüksége, mint elfogadni azt a valóságot, amit ez a felállítás mutat, kezdve a családjánál.

Ezt a valóságot el kell ismerni, és el kell fogadni. Ez a valóság Önt utána a későbbiekben elvezeti ahhoz, amely ebben a rendszerben Önt terhelte. Ez a valóság egy erőt képez, mely a változás folyamatában Önt átsegíti. A családterápiás szemináriumban támogatjuk Önt ebben a folyamatban, azáltal, hogy a többi résztvevő segítségével az Ön családját, vagy annak egy részét, vagy más, az Ön számára fontos rendszereket felállítunk. A szeminárium vezető hagyja magát a valóság által vezetni, mert a valóság az, ami hat, és ami bennünket valójában megváltoztat és mozgat.

A Bert Hellinger féle családterápia és rendszer-felállítás alkalmas különböző oldásokra és segítségünkre lehet mindenféle személyes probléma megoldásánál, valamint több fajta kérdésben, a vállalkozó körökben, cégek rendszerén belül szociális és pedagógus rendszerekben és részben a politikában is. Egy új, Dr. Sarkadi által kifejlesztett technika a sors-felállítás.

Kapcsolat

dr. Csizmadia Beáta
szakgyógyszerész,
parapszihológus légzés-terapeuta

Elérhetőség, bejelentkezés:

Írások / Blog

Gyógygomba terápia

Előadás videó

Videó lejátszása

A vonzás törvénye

Videó lejátszása